duzzler

Lista juaj detyrat e shtëpisë, të arritshme në çdo kohë dhe kudo.

grupet e synuara

Mësimdhënësit të cilët nuk duan të humbasin më kohë me kontrollin e librave detyrave të shtëpisë dhe duan të jenë të sigurt se nxënësit e tyre e di se në çdo kohë, kur dhe çfarë detyrat e shtëpisë është për shkak.

Studentët që kanë marrë nga mësuesit e tyre një kod qasje grup për t'u bashkuar me grupet e tyre detyrat e shtëpisë.

Prindërit që dëshirojnë të kenë informacion të besueshëm në lidhje me detyrat e shtëpisë dhe testet e ardhshme e fëmijëve të tyre.

karakteristikat

instalim të lehtë

Pasi të keni regjistruar krijoni një grup për çdo klasë që të mësojmë (për shembull, nota B2A). Nga ana tjetër, ose përveç kësaj, ju gjithashtu mund të krijoni grupe për lëndët tuaja (matematikë, kimi) apo nën-grupe (bisedë English).

Të gjitha (mësues, nxënës, prindër) të cilët dëshirojnë për të fituar qasje në detyrat e një grupi të veçantë duhet të regjistrohen dhe të aplikojë për anëtarësim në grup.

Ju caktojë drejtat e shkrimit tek ata që do të jenë në gjendje të hyjnë në detyrat e shtëpisë (mësuesit subjekt apo edhe studentët).

version gjyq

Ju mund ta provoni këtë softuer pa regjistrim. Për ta bërë këtë, përdorni informacionin e mëposhtëm në faqen e identifikimit:

adresën e-mail: test@duzzler.com
fjalëkalim: test

Të gjitha të dhënat në versionin demo është fiktive. Çdo ngjashmëri me kushte reale është thjesht rastësi.

Për hir të thjeshtësisë, vizitorët e versionin e gjyqit do të vendosen prapa në kohë në një datë të caktuar në të kaluarën: Mo, 14.03.2016

Askush nuk mund të thotë se ai nuk e dinte.

siguri

Swiss made: Djaloshi është një produkt zviceran. Të gjitha të dhënat janë në një server në Zvicër.

90 ditë mbajtjes: Të gjitha të dhënat mbeten të ruajtura në arkiv deri në 90 ditë pas datës së tyre të caktuar. Me funksione gjithëpërfshirëse kërkimi, ato mund të shfaqen ose të eksportohen sipas kritereve të ndryshme.

mbrojtja e të dhënave: Anëtarët e grupit tuaj të parë vetëm atë që ata janë të dashur për të parë. Për më tepër, backups rregullt janë krijuar nga të dhënat tuaja.

SSL: Të dhënat tuaja është transferuar duke përdorur SSL, një protokoll të besueshme encryption. SSL është treguar nga 'https://' në shiritin e adresave.

Duke hyrë në këtë faqe interneti dhe e përdorin atë, ju pranoni Kushtet e Shërbimit (shkarko). Copyright 2015-2021, Duzzler.com, Të gjitha të drejtat e rezervuara. info@duzzler.com